Tigerkostymer

Bandana Röd Pris: 29,00
FaceOn Sminkverktyg Pris: 39,00
Flagga Norge Pris: 49,00
Gul Tiger Kigurumi Pris: 499,00
Mankini Tiger Pris: 99,00
Regnponcho Tiger Pris: 299,00
Sminkset Dracula Pris: 129,00
Snögubbekalender Vit Pris: 299,00
Studenttiger Pris: 59,00
Tiger Barn Kigurumi Pris: 399,00
Tiger Maskeraddräkt Pris: 299,00
Tiger Partyponcho Pris: 99,00
Tiger Tillbehörskit Pris: 49,00
Tigermask i Gummi Pris: 249,00
Vit Tiger Kigurumi Pris: 499,00
Produktfeedfremviser af ProductFeedViewer.dk

Tigern. Ett majestätiskt djur som älskas av oss alla. Den är den största inom kattfamiljen och är känd för sin kraft och styrka. Till skillnad från andra katter är tigern en väldigt god simmare och svalkar sig ofta i sjöar och vattendrag under värmen på dagen. När en Bengal tiger ryter under natten kan det höras från över 2 km bort. Så häftigt! Ännu häftigare vore det ju dock om du själv klädde ut dig till en kraftfull tiger!

Vi på Party24 kan göra detta möjligt genom att vi har ett brett sortiment där vi erbjuder en stor mängd tigerkostymer av hög kvalitet till billiga priser. Är det snart maskerad, födelsedagskalas, högtidsfirande, disco eller bara en gammal hederlig fest? Visa vem som är den coolaste tigern i stan genom att anlända till partyt i din alldeles egna tigerkostym. Med stil, fräckhet och attityd är det en garanti att du blir festens höjdpunkt, då du lätt kommer att liva upp stämningen i din dräkt. Alla strålkastare kommer snabbt att riktas mot dig när gästerna märker att du har en av de coolaste dräkterna någonsin. Man eller kvinna, barn eller vuxen, alla förtjänar att få uppleva hur det är att vara ett vilt och majestätiskt kattdjur. Gästa det kommande partyt med din partner som en tiger duo, eller varför inte följa med ditt barn till nästa kalas i matchande dräkter.

Så vad väntar du på? Kom och ta en titt på vårt stora utbud av tigerkostymer, där du garanterat kan hitta någonting som fångar ditt intresse lite extra. Om du har några frågor eller funderingar ska du inte tveka att kontakta oss, vadhelst frågan än må vara. Vi finns här för att hjälpa dig i vått och torrt. Vi på Party24 önskar dig en storslagen fest och en fortsatt fantastisk dag!