Teletubbies dräkter

Teletubbies Ballonger Pris: 49,00
Teletubbies Plastduk Pris: 49,00
Teletubbies Servetter Pris: 39,00
Produktfeedfremviser af ProductFeedViewer.dk

Visst var Teletubbies ett roligt program som många i ung ålder älskade. Vem är din favorit? Är det Tinky Winky, med sin lila färg, röda handväska i plast och konstnärliga natur? Är det Dipsy, med sin gröna färg, ko-mönstrade cylinderhatt och intresse för natur? Är det kanske Laa-Laa, med sin gula färg, orange boll och omtänksamma sätt? Eller är det möjligtvis Po, med sin röda färg, sparkcykel och förmåga att tala kantonesiska? Vem du än gillar mest kan du räkna med att vi på Party24 har dräkterna för det. Så varför inte klä ut dig till din favorit under nästa tillställning och visa vem som är den coolaste Teletubbiesen i stan!

Oavsett om du gästar födelsedagskalas, maskerad eller disco kan du klä ut dig till de häftiga figurerna vart du än ska, med lite hjälp av Party24! Med hög kvalitet till billiga priser kan vi erbjuda dig ett stort sortiment av Teletubbies dräkter, som garanterat kommer att göra det kommande partyt till det bästa. Du behöver heller inte vara rädd för att kostymerna inte är för dig. Vi på Party24 har nämligen Teletubbies dräkter till alla! Yngre eller äldre, barn eller vuxen- Alla kan tillsammans festa loss i sina nya maskeraddräkter och inta dansgolvet med stil!

Varför inte gå tillsammans med ditt kompisgäng som varsin Teletubbies och visa upp era coola dräkter. Eller ta med din bästa vän till det närmaste discot, där ni kan dansa natten lång och ha ”the time of your life”. Det finns alltså ingen tid att förlora! Ta en titt på vår webshop och hitta de Teletubbies dräkter som passar just dig. Det är också värt att nämna att du självklart ska ta kontakt med oss om du har några frågor eller funderingar, då vi gärna hjälper till så mycket som vi kan. Vi på Party24 önskar dig en dag full av Teletubbies äventyr!