Saint Patricks Day

Grön Plommonstop Pris: 99,00
St Patricks Diadem Pris: 29,00
St Patricks Hatt Pris: 49,00
Produktfeedfremviser af ProductFeedViewer.dk

Saint Patricks Day är Irlands nationaldag som firas den 17 mars och dagen firas till minne av landets skyddshelgon Patrick. I länder såsom USA, Kanada, Storbritannien och Irland är det tradition att ha gröna kläder på sig under den här högtiden. Om man ser någon som inte bär vare sig kläder eller accessoarer i grönt har man enligt amerikansk tradition tillåtelse att nypa dem. Vilken rolig tradition!

Som du kanske vet symboliserar även klöverblad Saint Patricks day på grund av att Sankt Patrick sägs ha använt blad av trådklöver som en liknelse för att förklara treenigheten. Många irländare skickar till och med levande trådklöverplantor till släkt och vänner världen runt lagom till Saint Patricks Day.

Vill du vara med och fira den här glada och gröna högtiden? Ta då en titt i vårt sortiment där vi erbjuder en stor mängd Saint Patricks day partyprylar för att göra dagen riktigt spektakulär. Självklart är alla våra produkter av hög kvalitet, men samtidigt till billiga priser. Vare sig du ska fira med familj, avlägsna släktingar eller med de dina vänner förtjänar du den bästa högtiden någonsin. Så ta på dig de gröna kläderna och dansa hela natten lång till den bästa musiken!