Ninjadräkter & Ninja Turtles dräkter

8-bitars Ninjamask Pris: 99,00
Bordsduk Ninja Pris: 59,00
Folieballong Ninja Pris: 29,00
Kaffeservetter Ninja Pris: 29,00
Kaststjärnor Ninja Pris: 29,00
Konfetti Ninja Pris: 29,00
Ninja Inbjudningskort Pris: 49,00
Ninja Kalaspåsar Pris: 29,00
Ninja Mask Pris: 69,00
Ninja Maskeraddräkt Pris: 299,00
Ninja Nunchaku Pris: 29,00
Ninja Pappersmuggar Pris: 39,00
Ninja Plastduk Pris: 39,00
Ninja Servetter Pris: 39,00
Produktfeedfremviser af ProductFeedViewer.dk

Planerar du att klä ut dig till en häftig ninja under nästa tillställning? Eller varför inte göra den kommande festen ännu fräckare genom att anlända som en Ninja Turtle? Vad du än väljer kan du räkna med att Party24 har det du behöver! Med stor eftertanke har vi valt ut produkter gjorda med omsorg, så att vi ska kunna erbjuda dig ett stort sortiment av ninja dräkter och Ninja Turtles dräkter av hög kvalitet till billiga priser.

Om du snart ska ta dig an discokulans färgsprakande ljus eller med stolthet dominera karaokekvällen så finns det ju inget bättre sätt att göra detta än i en ninjadräkt eller Ninja Turtles dräkt. Varför inte gästa nästa party med din partner som en Ninja Turtles duo? Eller ta med din bästa vän till det närmaste discot, där ni garanterat kommer att få alla strålkastare riktade mot er. Om en nära anhörig snart fyller år, om det är barnkalas på ingång eller en uppkommande maskerad kan du alltid lita på att vi förser dig med de bästa dräkterna möjligt. Det är också värt att nämna att du självklart ska ta kontakt med oss om du har några frågor eller funderingar, då vi gärna hjälper till så mycket som vi kan.

Så greppa tag om katanan och börja ditt äventyr redan idag! Ta en titt på vår webshop och hitta de ninjadräkter och Ninjaturtles dräkter som sticker ut lite extra för dig. Att kostymerna inte ska passa är någonting som du verkligen inte behöver oroa dig över. Vi på Party24 har ninjadräkter och Ninja Turtles dräkter till alla! Vare sig du är 7 eller 77 så kan alla tillsammans vara med och festa loss i sina nya kostymer. Det finns alltså ingen tid att förlora. Vi på Party24 önskar dig en trevlig fest och en dag full av ninjaäventyr!