50-tals kläder

50-tal Herr Peruk Pris: 149,00
50-tals Glasögon Pris: 49,00
50-tals Hemmafru Peruk Pris: 199,00
50-tals Peruk Blond Pris: 199,00
50-tals Svart Peruk Pris: 149,00
Beehive Blond Peruk Pris: 149,00
Glasögon 50-tal Pris: 69,00
Jukebox Kartongfigur Pris: 99,00
Microvågsugn Retro Pris: 1.495,00
Teddy Boy Svart Peruk Pris: 99,00
Zingo Orange Pris: 10,00
Produktfeedfremviser af ProductFeedViewer.dk

50-talet var tiden då världen verkligen började rocka loss. Med introduktionen av Elvis och rockmusik i stora mängder var det bara en tidsfråga innan kläderna också fick en helt ny ”edge” till sig. Just för den anledningen finns det inget bättre än att anlända till nästa fest, födelsedagskalas, disco, maskerad eller högtidsfirande i dina egna 50-tals kläder.

Tyvärr har man inte alltid de rätta materialen eller tiden för att sy sina egna festkläder, och särskilt inte om en fest ska planeras. Då ligger mycket av ens fokus ofta på inbjudningskort, dekorationer, dukning, mat- och sedan blir det ganska lite tid över för att finna sina perfekta kläder. När man rusar runt i affärer finns det heller ingen garanti att man hittar de dräkter som man söker, vilket kan leda till stress och oro. På Party24 vill vi göra det bekvämt och stressfritt för dig genom att samla alla produkter på en och samma plats. Vi har ett brett sortiment där vi erbjuder flera olika sorters 50-tals kläder, som är utvalda med omsorg för att du ska kunna få de bästa dräkterna till de billigaste priserna.

Med våra stilfulla kläder råder det inga tvivel om att tillställningen blir en strålande succé. Med en stor mängd 50-tals kläder i hög kvalitet till billiga priser kan vi garantera att du får ett fantastiskt firande. Vi vill ju även självklart att hela familjen ska kunna fira tillsammans, och erbjuder därför kläder för både barn och vuxna, män och kvinnor. Det finns alltså ingen tid att förlora. Ta en titt på vår hemsida och hitta de 50-tals kläder som passar just dig. Det är också värt att nämna att du så klart ska ta kontakt med oss om du har några frågor eller funderingar, då vi gärna hjälper till så mycket som vi kan. Ha ett fantastisk 50-tals firande!